Over het festival

Festival informatie

De vijfde editie van het stadsfestival Live in Meppel vindt plaats op 8 en 9 september 2017. Traditioneel start Live in Meppel met het Prinsengrachtconcert op vrijdag 8 september. Op zaterdag 9 september vindt van 09.00 tot 15.00 uur het Kidsfestival plaats waarna we op zaterdagavond het festival afsluiten met Live in Meppel In Concert.

Parkeren tijdens het Festival

Live in Meppel wordt dit jaar gehouden op het festivalterrein achter het Stadhuis. Voor meer informatie kijk onder 'route & parkeren'.

Routebeschrijving:

 

Prinsengrachtconcert

Het Prinsengrachtconcert op vrijdag 8 september begint om 20.30 uur, het festivalterrein is geopend vanaf 19.30 uur. Deze avond zijn er optredens van bekende solo-artiesten die begeleid worden door het Noordpool Orkest. Na afloop van het concert is er tijdens de After Party volop gelegenheid voor ontmoeting in een ontspannen omgeving.

Kidsfestival

Zaterdag 9 september wordt het festivalterrein omgetoverd tot een groot kinderfeest. Van 09.00 uur tot 15.00 uur staat Live in Meppel in het teken van klimmen, klauteren, zingen, springen, dansen, schminken, shows, meet & greets en nog veel meer.

Live in Meppel in Concert

Het stadsfestival wordt zaterdagavond 9 september afgesloten met Live in Meppel In Concert. Het festivalterrein is van 18.30 uur geopend en het concert begint om 19.30 uur.

Mindervaliden

Mindervaliden zijn op Live in Meppel van hartelijk welkom. Wil je gebruik maken van festivalplaatsen voor mindervaliden, stuur dan een e-mail naar info@liveinmeppel.nl.

Overige informatie

Het meenemen van paraplu's tijdens het Prinsengrachtconcert en Live in Meppel in Concert is niet toegestaan. Bij slecht weer zijn er tegen betaling van een half muntje poncho’s verkrijgbaar.