Kidsfestival

Festival info

Het Kidsfestival belooft ook dit jaar weer een actieve dag te worden voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Iedereen vanaf 2 jaar heeft een ticket nodig om het festivalterrein (achter het Stadhuis) te betreden. Een goodiebag wordt verstrekt aan de kinderen bij binnenkomst (op = op). Mocht u  het terrein tijdelijk willen verlaten tijdens het festival, dan krijgt u een stempel. Hiermee heeft u op ieder moment weer toegang tot het Kidsfestival-terrein. Het festivalterrein is geopend vanaf 09.00 uur. Het kidsfestival duurt tot 15.00 uur. Hierna toveren we het terrein om voor Live in Meppel in Concert dat in de avond plaatsvindt.

Het betreden van het terrein is geheel op eigen risico, evenals deelname aan alle activiteiten. Voor de aangeboden consumpties geldt: op is op.

Bent u uw toegangskaarten kwijt of hebt u andere vragen over ticketing, dan kunt u contact opnemen met ons via (0522) 25 42 42. Voor meer informatie over het programma en de artiesten kijkt u onder het menu-item programma of artiesten.